BOB& BANGS PARTURI- KAMPAAMO

Meillä Bob&Bangsissä on laaja valikoima laadukkaita hiusten pesu, hoito- ja muotoilutuotteita, joista jokainen löytää varmasti oman suosikkinsa. Opastamme juuri sinun hiuksillesi sopivien tuotteiden valinnassa.

 

Kysy myös pesupaikallamme tehtäviä erilaisia hiustenhoitopalvelujamme.

 

v

Ihana skandihiuksille suunnattu sarja, joiden käyttö ei jätä minkäänlaista tuotetuntua hiuksiin.

Puhtaat, ilmavat ja kuohkeat, gotta love it!

 

Sarjasta löytyy myös tuotteita miehille, kuten partaöljy, sitruksentuoksuinen hair&body wash ja voimakaspitoinen vaha, jolla saa hiustyylin kuin tyylin pysymään.

 

Lisäksi apteekkitason vedenkestävä ja suihkutettava aurinkorasva 30 ja 50 suojakertoimilla. Ihon oman pigmentin kanssa reagoiva itseruskettava spray on myös ihana ja helppokäyttöinen tuote tuomaan luonnollista päivetystä turvallisesti.

 

Harmaan tyvikasvun peität Cover up suihkeella, joka ei valu eikä pölise. Se kestää hiuksissasi aina seuraavaan shampoopesukertaan.

Tuotteista saatavilla myös matkakokoja.

 

 

 

VISION HAIRCARE

LIVING PROOF

Sarjan osuva nimi kertoo kaiken tarvittavan ja tuotteet puhuvat puolestaan. Shampoot ja hoitoaineet, jotka jättävät hiukseen likaa hylkivä pinnan, jolloin hiukset pysyvät puhtaina pidempään.

 

Kuivashampoo joka on ihan omaa luokkaansa, sillä todella kuivapeset hiuksesi. Suihkuta, harjaa ja voilá!

 

KEVIN.MURPHY

KEVIN.MURPHY Tuotteissa on ihana omaperäinen tuoksu ja pakkaukset ovat sulfaatittomia, parabeenittomia ja niissä käytetään paljon luonnosta saatavia tehoaineita, jotka korjaavat hiuksen rakennetta, eivätkä ne koskaan latista.

 

KEVIN.MURPHY

MOROCCANOIL

Moroccanoil on arganöljyä sisältävien kauneudenhoitotuotteiden johtava tuotemerkki ja edelläkävijä.

 

Kaikki tuotteet on rikastettu arganöljyllä ja tarjoavat ainutlaatuisen eheytymistavan hiusten hoitoon ja muotoiluun. Ne tekevät hiuksista luonnollisen sileät ja parantavat niiden kuntoa jokaisella käyttökerralla.

 

Kannattaa testata Moroccanin hiuslakat, jotka ovat suihkeeltaan erittäin keveitä, hienojakoisia ja ihanan tuoksuisia.

DS - SARJA

Simin DS -sarjan hajusteettomat hoito- ja muotoilutuotteet sopivat herkkäihoisille ja tuoksuyliherkille hiusten ja hiuspohjan hellävaraiseen puhdistamiseen ja hoitamiseen. Tuotteet eivät sisällä yleisesti herkistäviä eivätkä ärsyttäviä raaka-aineita ja ne sopivat hiusten turvalliseen puhdistukseen ja hoitoon koko perheelle.

 

Sarjaan kuuluu Hiuskiinne, shampoo, hoitoaine, hiuksiin jätettävä hoitoaine, kampausneste ja muotovaahto.

 

 

BACK TO THE ROOTS

Hiusten hyvinvointi alkaa hiuspohjasta ja sitä on hyvä muistaa hoitaa säännöllisesti; hiuspohja kaipaa puhdistusta, kuorintaa ja kosteutusta.

 

Sarja on Suomessa kehitetty ja valmistettu unisex-tuotesarja hiusten ja hiuspohjan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Uudenlaiset, nykyteknologiaa hyödyntävät tuotteet ovat saaneet inspiraationsa ikiaikaisista luonnon rohdoista, yrteistä sekä aromaterapeuttisista tuoksuista.

 

Arkisin 10-20, La 10-15
Muina aikoina sopimuksen mukaan

Merituulentie 36

02200 ESPOO