BOB& BANGS PARTURI- KAMPAAMO

Haluamme, että sinä löydät avullamme oman yksilöllisen tyylisi joka toimii myös arjessa

kotona. Keskitymme jokaiseen asiakkaaseen kiireettömästi ajan kanssa.

 

Erikoisuutena liikkeessämme on levähdyshetki valokatteen alla, pilviä tuijotellen. Samalla voit

nauttia hiuspohjan ihanasta käsittelystä hierovissa pesupaikoissamme.

 

 

Luomme Sinulle uuden tyylin tai ehostamme haluamallasi tavalla vanhaa.

 

Splitender pitkien hiusten tai niistä haaveilevien MUST käsittely. Hiukset käydään läpi osio osiolta erikoisleikkurilla, joka katkaisee jokaisesta hiuksesta erikseen vain hiuksen latvan pois. Bye bye kaksihaaraiset, tervetuloat sileämmät ja pehmeämmät hiukset!

 

Meitä saat erilaiset kampaukset tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Fönkampaus, vanhojen kampaus, juhlavat tai rennot kampaukset, kiharat muotoiluraudalla tai puikolla. Jos aika on ongelma, kokeile pikakampausta. Huomioithan, että pikakampaus voidaan tehdä vain puhtaisiin hiuksiin.

KAMPAAMOTYÖT

 

Miehille meillä on omat mukavat parturituolit, missä luomme klassiset tai räväkämmät hiustenleikkauset mm. feidaukset.

 

PARTURITYÖT

 

Perheen pienimpien hiushuolto sujuu mukavasti kun pääsee samalla ajelemaan hienolla skootterilla.

 

Viimeistelynä lapsille löytyy glitter ja värisuikeita, jotka lähtevät pois shampoopesussa, sekä pieniä ” timantteja” hiuksia koristamaan.

 

Hyllystämme löytyy myös lettikirja, josta voi saada kivoja vinkkejä äideille ja isille hiusten laittoon.

LASTEN HIUSTENLEIKKAUKSET

 

Väritöissä käytämme monipuolisia tekniikoita, riippuen halutusta lopputuloksesta.

 

Jos varasit ajan vain hiusten leikkaukseen ja sittenkin olisit kaivannut väriin muutosta, ei hätää! Haalistuneen hiusvärin saa nopeasti freesattua hiustenpesun yhteydessä hoitavalla suoravärillä. Hyvä vaihtoehto on myös SPLIGHT pikaraidat, jolla voidaan kirkastaa väriä tai tehdä aurinkoraidat.

 

Soft lightener on ihana oman värin kaunistaja. Sillä voidaan tasoittaa erinomaisesti oman värin ja värjätyn osan väliä luonnollisennäkoisesti. Esim. latva hyvin vaalea, oma tyvi tumma.

 

Olaplex palvelua suositellaan otettavaksi ainakin vaalennuskäsittelyihin ja huonokuntoisiin hiuksiin värikäsittelyn yhteydessä. Olaplex estää hiusten vahingoittumista kemiallisten käsittelyjen aikana ja korjaa jo syntyneitä vaurioita samalla vahvistaen hiuksia.

 

VÄRIKÄSITTELYT

 

Simply Natural käyttää vain parhaaseen Super Remy-laatuluokkaan kuuluvia hiuksia, joiden hankinta on eettisesti kestävällä pohjalla.

Konsultaatiossa suunnittelemme toiveidesi mukaan joko tuuhennoksen tai pidennyksen juuri sinulle sopivalla hiusmäärällä. Varaa aikasi ilmaiseen konsultaatioon.

 

Simply Natural -sinetti

Sinettitekniikalla voi toteuttaa huomaattomia raitoja, tuuhennoksia tai unelmiesi hiustenpidennyksen. Sinettipidennys kestää oikein hoidettuna 2,5kk - 4kk.

 

Simply Natural -teippi

Simply Naturalin Dual weft-teipillä voimme totetuttaa nopeita tuuhennoksia tai pidennyksiä. Ultra thin-teippinauhaa voidaan käytää useita kertoja uudestaan. Nosto ja huolto tehdään 6-8 viikon välein.

 

Simply Natural - Mago

Mago on markkinoiden hellävaraisin kiinnitystapa. Mago pidennyksen kiinnitettävä osio tulee kiinni ainoastaan puuvillalangalla. Tällä tekniikalla tehty tuuhennos/pidennys kestää 3-5kk. Ilmavuus, luonnollinen liike ovat Magon tunnusmerkkejä. Simply Natural Mago-tekniikka ei vaurioita hiuksiasi eivätkä ne voi pudota itsekseen. Tämä teknikka on allergiavapaa sillä missään työvaiheessa ei käytetä kemikaaleja.

 

HIUSTENPIDENNYKSET

 

Olaplex hoito voidaan tehdä erillisenä hiushoitona sekä väri- tai rakennekäsittelyn yhteydessä.

Se korjaa jo syntyneitä vaurioita samalla vahvistaen hiuksia. Olaplex on täysin uudenlaista kemiaa, se tekee hiuksista joka käyttökerralla vahvemmat ja parempikuntoiset.

 

Hiuspohjan kuorinta ja hiuspohjaa rauhoittava hoito pesupaikalla joka sopii hyvin myös kuivalle tai hilseilevälle hiuspohjalle. Tuotetta saa ostaa myös kotiin.

 

Rentouttava päähieronta samalla kuin tehohoidot vaikuttavat hiuksissasi. Laita silmät kiinni ja nauti valokatteesta pilviä tuijotellen.

HIUSHOIDOT

 

Rakennetta kampauksen pohjalle tai villiä kikkuraa, sinä päätät. Teemme rakennekäsittelyitä lyhyestä puolipitkään hiukseen.

 

Olaplex suositellaan ottamaan rakennekäsittelyn yhteydessä jos hiuksesi ovat huonokuntoiset tai kuivuvat rakennekäsittelystä ja haluat estää sen.

 

Olaplex estää hiusten vahingoittumista kemiallisten käsittelyjen aikana ja korjaa jo syntyneitä vaurioita samalla vahvistaen hiuksia. Olaplex on täysin uudenlaista kemiaa, se tekee hiuksista joka käyttökerralla vahvemmat ja parempikuntoiset.

RAKENNEKÄSITTELYT

 

Ripset ja kulmat

Korostamalla ripsiesi ja kulmakarvojesi väriä saat kasvoillesi hyvin ilmettä käytit meikkiä tai et. Käytämme värjäyksessä erittäin runsaspigmenttisiä tuotteita ja näin väri kestää pidempään. Kulmien siistiminen tehdään pinseteillä tai vaihtoehtoisesti vahalla, jolloin saadaan kaikki näkymättömätkin karvat pois.

 

KAUNEUS

Arkisin 10-20, La 10-15
Muina aikoina sopimuksen mukaan

Merituulentie 36

02200 ESPOO